Slide Background

Perheemme

Perheeseeni kuuluu aviopuoliso Vesa ja kahdet kaksoset v. 1996 syntyneet tyttäret Anna-Sofia ja Venla-Helena sekä vuonna 2000 syntyneet Ville-Veikko ja Ella-Alina. Perheeseemme kuuluu myös neljä kissaa.

Olen kotoisin Enon Ukkolasta ja elämä kuljetti minut unelmieni kotiin Tohmajärven Akkalaan, entiselle Akkalan kyläkoululle, nykyiselle Rinkilänmäelle jossa minä sekä perheeni saamme asustella.

Pienen ikäni minua on kiinnostunut kaikki mikä liittyy luovuuteen ja oivalluksiin! Ihmisen mieli on kiinnostanut minua aina. Koulutukseltani olen mielenterveyshoitaja ja olen suorittanut myös Riihimäen askartelunohjaajaopiston, olen askartelunohjaaja. Joensuun AMK:ssa olen käynyt kaksi vuotta kestävän työnohjaajakoulutuksen. Kasvatustieteen approbaturin suoritin Joensuun yliopistossa. Olen suorittanut myös yrittäjän ammattitutkinnon. Emäntäkoulu ja kansanopiston hoitoalanlinja ovat antaneet pohjaa elämäntaitoihin. Koen olevani kaikenaikaa ikuinen elämän opiskelija ja haluan oppia uutta.

Vaihtoehtoisen taiteen löysin Vedic Art- opettajakoulutuksessa. Minua on aina kiinnostanut kuinka mieli vaikuttaa ihmiseen ja mikä merkitys toiminnalla ja tekemisellä sekä itsensä kuuntelulla on ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Uskon ja olen vakuuttunut, että sillä on suuri merkitys! Maalaamisen kautta voi myös tietoisesti ratkaista mielen solmuja. Taide antaa voimaa työhön ja elämään. Se on tapa tallentaa ajatuksia ja löytää itsestään uusia oivalluksia ja lisää luovuutta.(Sari Rinkinen, Käsi kädessä lehti 2009)

Olen käynyt myös useita hyvinvointiin liittyviä kursseja mm. Satu Pusan IPH intialaisen päähieronnan1,2 kurssit, turvehoitaja-kurssin, vesivoimistelunohjaaja-kurssin, energiahoitajakursseja, useita erityisryhmien ohjaukseen liittyviä kursseja ja koulutuksia. Ben Furmannin pitämän elämänhallinta- ryhmäohjaajakoulutuksen sekä mielenterveyden EA 1 ja 2 sekä perus EA- koulutukset. Regressioterapeutti Sara Koholle saan olla kiitollinen kohtaamisestamme. Olen oppinut hänen kauttaan intuitiivistä ajattelua ja luottamista tähän hetkeen.

Perheemme tarjoaa myös kodin huolenpitoa tarvitseville, joten Rinkilänmäki toimii myös perhekotina. Tarjoan hyvinvointiin ja voimaantumiseen liittyviä palveluita toiminimelläni Rinkilä Sari Rinkinen, joista enemmän palvelut osiossa.

Suomalaisen työn liitto on myöntänyt toiminimi Sari Rinkiselle ohjaus- ja virkistyspalveluista avainlippumerkin sekä oikeuden käyttää yhteiskunnalliset yritys -tunnusta merkkinä yhteiskunnallisen hyvän tuottamisesta.

Emäntä Sari Rinkinen

Olen Sari Rinkinen, vuonna 1965 syntynyt suurperheenäiti, puoliso, elämäntaiteilija ja yrittäjä.

  • Emäntä
  • Mielenterveyshoitaja
  • Askartelunohjaaja
  • Työnohjaaja, mentori
  • Vedic Art- taideopettaja
  • Kasvatustieteen approbatur
  • Yrittäjän ammattitutkinto